Nutricosmetics

Nutricosmetics

 

LavieSage/Nutricosmetics

De Huid> ons grootste orgaan en zichtbaar vanaf de buitenkant. Maar wat gebeurt er aan de binnenkant van onze huid...

 

Jaar en dag zijn wij bezig om de huid van buitenaf te bewerken en naar tevredenheid van onze klanten.(L-Santé bestaat immers 33jaar) Toch zijn wij van mening dat er toch nog meer resultaat te behalen valt, door de huid vanaf twee kanten te bewerken.

 

 Na lang zoeken hebben wij een partner gevonden in "LavieSage" Nutricosmetics.

LavieSage is een autoriteit op het gebied van het voeden van de huid van binnenuit. ze hebben een uitgebreide range aan voedingssuplementen ontwikkeld in hun eigen laboratorium; voor huidverbetering, huidproblemen,en het in stand houden van een gezonde huid.

 

Door de huid via beide kanten te verzorgen en te voeden kunnen we optimaal huidproblemen en veroudering van de huid tegen gaan!

 

 Voeding voor de huid van binnenuit, als extra aanvulling op onze behandelingen om een nog beter resultaat te behalen.      

>>> Voor huidverbetering: elasticiteit, soepelheid; vochtbalans op peil houden, door versteviging en soepel houden van de huid resulteerd in een gezondere huid.

>>> Voor huidproblemen:  op het gebied van> acne, pigmentvlekken, couperose, rosacea, psoriasis.    

>>> Voor gezonde huid:  meer weerstand geeft bescherming van de huid en daardoor het voorkomt het vroegtijdige veroudering.    

 

 EEN GEZONDE HUID=EEN MOOIE HUID 

 

DMV. een huidanalyse kunnen we vaststellen wat uw huid nodig heeft.

Als u wilt weten hoe u de kwaliteit van uw huid kunt verbeteren…. Meld u dan

aan voor een gratis professionele huidanalyse & adviesdag in onze salon.

Tijdens de adviesdag maken we voor u een huidanalyse op basis van ultrasone Collagenoson® en ontvangt u van ons een persoonlijk huidadvies.

 

U kunt zich aanmelden door ons even te bellen op 040-2532644 of een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dan nemen wij contact met u op om samen een tijdstip voor de afspraak te plannen.

Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u van ons een afspraakbevestiging en een Consultatieformulier. Wij verzoeken u om dat thuis in te vullen en mee te brengen.

 

Het bespreken van het formulier, het maken de huidanalyse en het samenstellen van het huidadvies duurt in totaal 45 minuten.