Gewichtsconsulent

Leefstijlbegeleiding

Gewichtsconsulente/voedingsdeskundige

Heeft u moeite met afvallen of met aankomen? Bent u klaar met alle sap-kuren, repen, of (crash)diëten en blijft u maar jojoën? Lukt het maar niet om die vakantiekilo’s er weer af te krijgen? Of wilt u gezonder gaan leven, maar weet u niet hoe en waar u moet beginnen?

Een gezond voedingspatroon is de sleutel tot een gezond lichaam, een gezond gewicht en een mooi figuur.

Onze gewichtsconsulente/voedingsdeskundige geeft op maat gemaakt advies en persoonlijke begeleiding om, door middel van een gezonde leefstijl, uw persoonlijk doelen te bereiken en over tijd te behouden.

Geschikt voor:

Iedereen (zonder medische problemen) kan terecht bij onze gewichtsconsulente voor advies over een gezonde leefstijl. Dit kan heel uiteenlopende redenen zijn:

-          U wilt afvallen

-          U wilt aankomen

-          U wilt uw voedingspatroon verbeteren

-          U wilt een gezonde leefstijl implementeren

-          U wilt advies over sportvoeding

-          U wilt omschakelen naar een (meer) vegetarisch/veganistisch voedingspatroon

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakinggesprek zal de gewichtsconsulente u informeren over onze werkwijze en zal bepaald worden op welke manier wij u kunnen helpen door uw probleem in kaart te brengen. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Ons traject bestaat uit een intakegesprek + 3 consulten (inclusief metingen):

Intakegesprek

Het intakegesprek is voor de gewichtsconsulente van belang om uw hulpvraag verder in kaart te brengen en om een analyse te maken van specifieke aspecten die een rol spelen bij uw situatie. Een onderdeel daarvan is een globale voedingsanamnese. Aan de hand hiervan zullen persoonlijke doelen voor u worden opgesteld en zal advies op maat worden gegeven tijdens de consulten.

Traject Consulten

De consulten zijn de contactmomenten met de gewichtsconsulente waarin u begeleid wordt om zo uw streefgewicht te bereiken door middel van een gezonde leefstijl. Ons uitgangspunt is advies op maat: persoonlijke adviezen om uw persoonlijke doelen te realiseren. Tijdens de consulten zullen ook metingen verricht worden.

Los Consult

Ook voor een eenmalig consult kunt u bij ons terecht. U kunt hier voor kiezen als u bijvoorbeeld advies wilt over bepaalde voeding of een bepaald voedingspatroon.

Wilt u afvallen/aankomen? Dan wordt u sterk geadviseerd om voor een traject te kiezen aangezien dit een geleidelijk proces is.