Permanente make up

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij permanente make-up gespecialiseerd in ogen en wenkbrauwen, waarbij wij uiteraard voldoen aan de eisen van GGD, veiligheid en hygiëne. Altijd een perfecte make-up, loopt niet meer uit, spaart tijd uit om u op te maken.

Ogen
Lijn kan van heel fijn tussen de wimpers tot bredere eyeliner.

Wenkbrauwen
Kunnen geheel worden opgevuld of in hairstroke(is getekende haartjes). Ook als u een stukje mist in uw wenkbrauwen, door bv. litteken, kan dit door enkele haartjes tekenen opgevuld worden.

Ook voor diegene die vaak een allergische reactie hebben op make-up produkten of voor u die het van dichtbij allemaal niet meer zo goed zien is het een uitkomst.

De behandeling begint met het samen bespreken van gewenste lijnen, dikte, kleur en vorm.
De pigmentatie duurt ongeveer 1 uur.
Na de behandeling brengen we een beschermende en helende crème op de behandelde plaats.
Na 4 a 6 weken volgt een nacontrole en eventueel nabehandeling(bij prijs inbegrepen).

Een nabehandeling is meestal wel nodig omdat de lijn altijd wat vervaagt, afhankelijk van afschilfering is dit bij iedereen anders. Na de behandeling mag u een week niet in zon(of zonnebril),geen sauna,zwembad,intensief sporten, geen make-up dit om de genezing te versnellen en kleur goed te behouden.

Bent u diabetes of gebruikt u medicijnen met hoge bloedverdunners of heeft u een oogaandoening dan altijd navraag doen bij uw arts.

Als de kleur gaan vervagen
kunt u het laten bijwerken, dit is één behandeling, voor ogen na 2 jaar en wenkbrauwen na 1 jaar. U betaalt dan de prijs voor bijwerken, dus niet het hele bedrag.

Opvullen wenkbrauwen dmv. paar haartjes, prijs wordt dan bepaald bij intake. Het bijwerken is afhankelijk van wat voor kleur er nog in zit, maar binnen 2 jaar voordeligst. U betaalt dan de prijs voor bijwerken,dus niet het hele bedrag.

Prijzen
Ogen onder € 156
Ogen boven € 170 - € 185 (afhankelijk van dikte)
Ogen onder en boven € 275
Wenkbrauwen € 265
Jaarlijks bijwerken wenkbrauwen € 74,95
Iedere 2 jaar bijwerken per ooglijn      € 74,95

Permanent foto ogen